Från hjärta till Hjärta – från Norr till

Visste du att det i Sverige föds ca 1000 barn varje år med hjärtfel. Det är 3 barn om dagen! Hjärtfel är den vanligaste defekten jämfört med andra medfödda sjukdomar, 1 barn av 100 föds med hjärtfel och det ser likadant ut vart du än bor i världen.

Februari har utsetts till Alla barnhjärtans månad för att uppmärksamma alla dessa "hjärtebarn". I denna blogg kommer ni under februari månad att få följa med på en resa genom Sverige, från hjärta till hjärta och träffa några hjärtebarn, som vill dela sin historia.

Välkomna till bloggen Från hjärta till Hjärta – från Norr till Söder!

fredag 19 februari 2016

Vidare till nästa 3-åring, Hannes från Kungälv som föddes med flera olika hjärtfel. Hans mamma berättar om första tiden, från att han föddes och han fick sitt hjärta opererat imorgon.

Tänker att just nu kanske även bloggen skulle kunna kallas från öster till väster, det såg liknande ut förra året att när vi väl lämnat de sydligare delarna av Stockholm  med förorter, mellanlandat i Örebro så tuffade vi på i flera dagar på västkusten. Så inte nog med att vi reser hela landets längd vi fyller ut det på bredden med historier om våra hjärtebarn också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar