Från hjärta till Hjärta – från Norr till

Visste du att det i Sverige föds ca 1000 barn varje år med hjärtfel. Det är 3 barn om dagen! Hjärtfel är den vanligaste defekten jämfört med andra medfödda sjukdomar, 1 barn av 100 föds med hjärtfel och det ser likadant ut vart du än bor i världen.

Februari har utsetts till Alla barnhjärtans månad för att uppmärksamma alla dessa "hjärtebarn". I denna blogg kommer ni under februari månad att få följa med på en resa genom Sverige, från hjärta till hjärta och träffa några hjärtebarn, som vill dela sin historia.

Välkomna till bloggen Från hjärta till Hjärta – från Norr till Söder!

torsdag 2 februari 2017

Jönköping calling

För er som befinner i nära Jönköping den 11 februari vill jag tipsa om följande event;
------------------

Den 11 februari dansar vi återigen på Spira för att samla in pengar till forskning på medfödda hjärtfel. Varje år föds 1000 barn med hjärtfel, vilket blir ungefär 3 om dagen. Hjälp oss att ge dem en bättre framtid.

Under discot kommer ansiktsmålning förekomma, och sagofigurer minglar bland barnen. Fika finns att köpa, och köper man lotter finns chansen att vinna fina priser!

Biljetter säljs för barn 1-6 år, och vuxna på Billetto.se. Vill man skänka en extra slant till forskningen väljer man biljetten "Vi skänker extra". Varmt välkomna att dansa!

skorahjartan.se
Facebook: Sköra Hjärtan
Instagram: skorahjartan

ALLA PENGAR FRÅN DISCOT SÄTT IN PÅ: http://egeninsamling.hjart-lungfonden.se/fundraisers/skorahjartan/

Där kan ni även bidra med eget bidrag till forskningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar