Från hjärta till Hjärta – från Norr till

Visste du att det i Sverige föds ca 1000 barn varje år med hjärtfel. Det är 3 barn om dagen! Hjärtfel är den vanligaste defekten jämfört med andra medfödda sjukdomar, 1 barn av 100 föds med hjärtfel och det ser likadant ut vart du än bor i världen.

Februari har utsetts till Alla barnhjärtans månad för att uppmärksamma alla dessa "hjärtebarn". I denna blogg kommer ni under februari månad att få följa med på en resa genom Sverige, från hjärta till hjärta och träffa några hjärtebarn, som vill dela sin historia.

Välkomna till bloggen Från hjärta till Hjärta – från Norr till Söder!

fredag 12 januari 2018

Februari here we come!

Hänger ni med i år igen? 

Vill ni delta i bloggen?
Maila då er historia och gärna något som är speciellt med just ert barn (händelse, personlighet, gillar att..) samt en eller två bilder, varav en relativt nytagen.

Det behöver inte vara långa berättelser - korta vykortshälsningar räcker - tänker att så länge vi fyller bloggen med våra vackra barn under februari 

Tanken är att vi den 14:e februari som de tidigare åren gör något särskilt - finns några idéer?

Det som tagit mycket tid i anspråk tidigare år är att jaga in berättelser och redigering då bloggen dessvärre behåller formaterad text - så det behöver inte göras fantastiska presentationer eller liknande - för vi kan ändå inte lägga in det så i bloggen.

Ber er även komma ihåg att vi på inget sätt får betalt för detta och att vi har familjer och jobb utanför och att vi försöker göra så bra vi kan/hinner utifrån de förutsättningar som finns!

Maila till franhjarta@gmail.com och barnets namn och ort i ämnesfältet, i år hinner vi inte åka från norr till söder (mycket då det blivit meck när alla berättelser inte är på plats) utan barnen presenteras random - men de ryms ändå norr till söder i vårt avlånga land

//Helena och Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar