Från hjärta till Hjärta – från Norr till

Visste du att det i Sverige föds ca 1000 barn varje år med hjärtfel. Det är 3 barn om dagen! Hjärtfel är den vanligaste defekten jämfört med andra medfödda sjukdomar, 1 barn av 100 föds med hjärtfel och det ser likadant ut vart du än bor i världen.

Februari har utsetts till Alla barnhjärtans månad för att uppmärksamma alla dessa "hjärtebarn". I denna blogg kommer ni under februari månad att få följa med på en resa genom Sverige, från hjärta till hjärta och träffa några hjärtebarn, som vill dela sin historia.

Välkomna till bloggen Från hjärta till Hjärta – från Norr till Söder!

söndag 31 januari 2016

Imorgon påbörjas årets resa

Bilden visar en sammanställning av förra årets resa (2015), då liksom i år kommer vi att resa från norr till söder och från hjärta till hjärta.  Inläggen kommer att publiceras klockan 6 varje morgon och en liten presentation om morgondagens barn kl 18 kvällen innan.

Precis som förra året får ni gärna kommentera varje blogginlägg, vi har dock valt att vi måste godkänna alla kommentarer och ja det är att använda sig av censur men då så många öppenhjärtigt valt att berätta om sina liv vill vi inte att det slinker in någon elak eller opassande kommentar. Men använd er gärna av den funktionen. Många av våra bloggare är även öppna för kontakt, men den förmedlas via oss, så hör gärna av er om det är någon speciell ni vill ha kontakt med.

Välkommen att följa med oss i år och berättelserna från förra året finns kvar för er som vill läsa om de barn vi träffade då. 

1 kommentar:

  1. Ni gör ett otroligt jobb med bloggen. Är mamma till ett hjärtebarn och jag vill tacka er för att ni även i år lyfter fram våra hjärtebarn lite extra just denna månad. Tack. / Valerie

    SvaraRadera