Från hjärta till Hjärta – från Norr till

Visste du att det i Sverige föds ca 1000 barn varje år med hjärtfel. Det är 3 barn om dagen! Hjärtfel är den vanligaste defekten jämfört med andra medfödda sjukdomar, 1 barn av 100 föds med hjärtfel och det ser likadant ut vart du än bor i världen.

Februari har utsetts till Alla barnhjärtans månad för att uppmärksamma alla dessa "hjärtebarn". I denna blogg kommer ni under februari månad att få följa med på en resa genom Sverige, från hjärta till hjärta och träffa några hjärtebarn, som vill dela sin historia.

Välkomna till bloggen Från hjärta till Hjärta – från Norr till Söder!

onsdag 6 juli 2016

Sommarhälsning

En del har kanske redan haft semester, några av er har, andra ska gå på semester.

Om det är någon som vill dela med sig i bloggen av sin sommar eller tankar får ni gärna höra av er. Kanske bara en bild, som en hälsning från er semester, funderingar och planering inför semester eller liknande.

Själva har vi även i år en hemester, med små korta utflykter, det krävs inte så mycket mer, för sommaren ger möjligheter till lek och möten som annars inte skulle blivit av. För oss har sommaren blivit en andningspaus, att ladda batterierna både med de viktiga vitaminerna likväl som tid tillsammans - så att vi sedan orkar med höstens alla krav.

Ikväll kommer en hälsning från Stina att publiceras samt en inbjudan till en sammankomst för alla hjärtebarnsföräldrar i slutet av sommaren. Så återkom gärna då för att läsa mera.

Avslutar med att önska er alla en lång skön, lugn, spännande och solig ledighet, fylld med skratt, bus, lek och allt annat som hör sommaren till. //Helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar